Πρόσκληση Ενημερωτικής ημερίδας και Προπονητικού Σεμιναρίου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προπονητών Αθλημάτων, διοργανώνει στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS+, COACH FORCE 21, ένα διήμερο εκδηλώσεων για τους Προπονητές, τους Φοιτητές των Σ.Ε.Φ.Α.Α και των Σπουδαστών των Δ.Ι.Ε.Κ και Ι.Ι.Ε.Κ.

Η πρώτη ημέρα (Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020) αφορά σε συζήτηση – ενημέρωση, με θέμα «Η ενίσχυση του ρόλου, της υπευθυνότητας και της κατάστασης του Προπονητή στην Ευρώπη του 21ου αιώνα», και θα πραγματοποιηθεί στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι (Διεύθυνση: Βικέλα 52, Χαλάνδρι 152 33). Η εκδήλωση χωρίζεται στο πρωινό μέρος (9:15 – 13:30), όπου θα συμμετέχουν εκπρόσωποι αθλητικών φορέων του εξωτερικού, και στο απογευματινό μέρος όπου θα συμμετέχουν εκπρόσωποι αθλητικών φορέων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Την δεύτερη ημέρα (Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, 9:15-13:45) θα πραγματοποιηθεί Προπονητικό Σεμινάριο στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Σ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών (Εθνικής Αντιστάσεως 41, Δάφνη 17237), όπου ομιλητές από Ελλάδα και εξωτερικό, θα αναφερθούν στις τελευταίες εξελίξεις σε σημαντικά θέματα Προπονητικής.

Το δικαίωμα συμμετοχής στο Σεμινάριο είναι 20 ευρώ και θα πληρώνεται στο χώρο του Σεμιναρίου. Θα διδάξουν εισηγητές από το LEEDS BECKETT UNIVERSITY της Αγγλίας, και Έλληνες αθλητικοί επιστήμονες από τη Μονάδα Αθλητικής Αριστείας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Oι συμμετέχοντες, θα λάβουν Βεβαιώσεις Παρακολουθήσεως για όποια εκδήλωση παρακολουθήσουν. Δηλώστε τη συμμετοχή σας στο mail : popa.allsports@gmail.com