1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΤΟ Χ.Κ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

2019/04/03

       Αγαπητά μέλη ,

Το Δ.Σ της Ένωσής μας αποφάσισε να διοργανώσει τον 1ο Αγώνα Προπονητών- Εκπαιδευτών στο Χ.Κ . Παρνασσού την Κυριακή 21 Απριλίου 2019.

Σκοπός μας είναι η συνεύρεση των προπονητών σε μια αγωνιστική εκδήλωση – γιορτή που θέλουμε να την καθιερώσουμε να την μεγαλώσουμε και να την εντάξουμε στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Χ.Α .

Θέλουμε επίσης ο αγώνας αυτός να αποτελεί κριτήριο για την συγκρότηση της αντιπροσωπευτικής ομάδας μας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των προπονητών - εκπαιδευτών της ISIA που γίνεται κάθε δύο χρόνια.

Ο αγώνας θα γίνει σύμφωνα με τους κανονισμούς της ISIA και της Ε.Ο.Χ.Α

και θα έχει ένα Γιγαντιαίο Σλάλομ και επίδειξη ομάδων DEMO .

Σύντομα θα σας σταλεί η προκήρυξη του αγώνα με περισσότερες πληροφορίες.

Το Χ.Π. Παρνασσού που θα φιλοξενήσει τον αγώνα προσφέρει ουσιαστικά δωρεάν την ημερήσια κάρτα (1ευρώ) και αρκετά καταστήματα χιονοδρομικών ειδών θα μας προσφέρουν και αυτά διάφορα είδη για τους αγωνιζόμενους .

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος όσοι προπονητές είναι τακτοποιημένοι οικονομικά.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο Τηλέμαχο Μπαλντούμη πρώτο πρόεδρο της Ένωσης , που μαζί με τον Δημήτρη Πάππο και άλλους από εμάς ήταν οι πρώτοι ΄΄δάσκαλοι ΄΄ στο Χ.Κ Παρνασσού από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του και άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού το 1997.

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στον αγώνα δηλώνοντας το όνομά σας και την ηλικία στο info@ski-instructors.gr μέχρι την Τετάρτη 17/4/2019 .