Νέα - Ανακοινώσεις

Έγινε στο Χ.Κ. Παρνασσού με μεγάλη επιτυχία ο 1ος Αγώνας των Προπονητών και Εκπαιδευτών

 

 

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΑΣ

21/4/2019 Κελάρια Παρνασσός

 

Έγινε στο Χ.Κ. Παρνασσού με μεγάλη επιτυχία ο 1ος Αγώνας των Προπονητών και Εκπαιδευτών, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και διοργανώθηκε από την Ένωσή μας .

Περίπου 45 προπονητές έτρεξαν τον αρκετά καλά οργανωμένο αγώνα σε πολύ καλές συνθήκες χιονιού που θύμιζαν χειμώνα και όχι Απρίλιο.

Υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός και ιδιαίτερη χαρά που βρέθηκαν μαζί ως αθλητές τώρα, παλαιοί αλλά και νεώτεροι πρώην αθλητές, σημερινοί προπονητές και στελέχη της χιονοδρομίας πλέον .

Με τη βοήθεια φίλων από χιονοδρομικά σωματεία (ΕΟΣ Αχαρνών, ΣΧΟ Αράχωβας , ΣΑΧΟ Πολύδροσου ) στελεχών της Ένωσής μας , της ΕΟΧΑ και του Χ.Κ.Παρνασσού , καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτόν τον πολύ καλό αγώνα που άφησε ωραίες αναμνήσεις αλλά έδωσε και υπόσχεση ότι θα συνεχιστεί και θα καθιερωθεί ίσως και ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Χ.Α .

Ο αγώνας έδειξε ότι οι Έλληνες προπονητές μπορούν να σταθούν με αξιώσεις και ως ΄΄αθλητές ΄΄ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Προπονητών - Εκπαιδευτών , στο οποίο θα προσπαθήσουμε να συμμετέχουμε πιο οργανωμένα πλέον .

Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς του αγώνα που με τις πολύ καλές τους προσφορές προς τους αγωνιζόμενους έδωσαν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον .

Ευχαριστούμε το τηλεοπτικό κανάλι STARKεντρικής Ελλάδας που βρέθηκε στον αγώνα και τον κάλυψε τηλεοπτικά.

 

ΟΙ   ΧΟΡΗΓΟΙ  ΤΟΥ  ΑΓΩΝΑ

/